Η παράδοση των προϊόντων μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με εταιρία ταχυμεταφοράς (Courier)

Βάρος: έως 2 κιλά Χρέωση 3 ευρώ
Για κάθε 1 κιλό παραπάνω Χρέωση +0,90 ευρώ
Τα μεταφορικά για όλη την Ελλάδα είναι δωρεάν αν η παραγγελία είναι άνω των 40€ και μέχρι 5 κιλά. Ειδικά για την Θεσσαλονίκη ισχύουν οι όροι 3 και 4 του παρόντος.

Με μεταφορική εταιρεία

Ο συγκεκριμένος τρόπος αποστολής χρησιμοποιείται κυρίως για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους. Η χρέωση της κάθε αποστολής συνίσταται από το ογκομετρικό βάρος της μεταφοράς και τον τόπο αποστολής. Απαραίτητη προϋπόθεση η προσυνεννόηση με το τμήμα πωλήσεων.

Με οχήματα της εταιρίας

Κατόπιν συνεννοήσεως μπορούμε να αποστείλουμε την παραγγελίας σας, χωρίς καμία απολύτως χρέωση με τα οχήματα της εταιρείας, εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης, στις ώρες και ημέρες των δρομολογίων μας, στην περιοχή σας.
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παραγγελία σας να είναι άνω των 20€.

Με παραλαβή από το κατάστημά μας

Χωρίς καμία απολύτως χρέωση μπορείτε να παραλάβετε από το κατάστημα μας αποκλειστικά και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
Τηλ επικοινωνίας: 2310-430591
Ωράριο λειτουργίας του καταστήματος:
Από Δευτέρα έως και το Σάββατο από τις 10:30π.μ -14:30μ.μ
Η διεύθυνση του καταστήματος είναι:
Εθνικής Αντιστάσεως 52, 551 32 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.

  • Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ 24%
  • Σε περίπτωση αντικαταβολής επιπλέον χρέωση 3€
  • Δεν θα υπάρχει χρέωση αντικαταβολής αν γίνει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας τον οποίο θα βρείτε στους τρόπους πληρωμής.
  • Ο τρόπος αποστολής εξετάζεται ξεχωριστά για τις ανάγκες της κάθε παραγγελίας, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη πιθανή παράδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος. Σε περίπτωση που πιστεύετε πως δεν σας καλύπτει κάποιος από τους παραπάνω τρόπους, ή επιθυμείτε μια συγκεκριμένη εταιρία ταχυμεταφορών, παρακαλούμε να το επισημάνετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό