Τρόποι Πληρωμής

 

1) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής, Χρεωστικής και Προπληρωμένης Κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα nostrumiatrika.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες Mastercard και Visa. Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η παραγγελία σας θα διαβιβασθεί στην ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και η συναλλαγή – χρήση της πιστωτικής κάρτας θα γίνει στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Εκεί θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Η nostrumiatrika.gr δεν κρατάει αριθμούς πιστωτικών καρτών.  Η οποιαδήποτε συναλλαγή με πιστωτική κάρτα γίνεται με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και όχι με την nostrumiatrika.gr.  Σε περίπτωση που η παραγγελία πραγματοποιείται στα στοιχεία και για λογαριασμό εταιρείας τότε η πιστωτική κάρτα που χρησιμοποιείται να είναι εταιρική. Δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία τη αντίστοιχης εταιρείας. Επίσης κατά την παράδοση θα πρέπει να είναι παρών ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με τη πιστωτική κάρτα και τη ταυτότητα του.

2) Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας στον ακόλουθο τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ - NATIONAL BANK OF GREECE

Αρ. Λογαριασμού:  211-002548-83
IBAN: GR67 0110 2110 0000 2110 0254 883

Δικαιούχος: ΣΤΟΙΚΙΔΟΥ Δ. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.

Στο καταθετήριο πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε το ονοματεπώνυμο σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας και κατόπιν να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά στο 2310-430591 ή να μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο sales@nostrumiatrika.gr Στην συνέχεια σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

3) Πληρωμή μέσω Pay Pal:

Το PayPal είναι η ασφαλέστερη online υπηρεσία πληρωμών με μεταφορά χρημάτων αλλά και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Χρησιμοποιείται παγκοσμίως για ασφαλείς συναλλαγές μέσω του Internet.

Στις λεπτομέρειες κάθε προιόντος στο www.nostrumiatrika.gr αλλά και στο τελικό καλάθι υπάρχει το εικονίδιο του Paypal, πατήστε το και θα μεταφερθείτε στη φόρμα πληρωμής του Paypal.

Αν έχετε λογαριασμό με το Paypal συμπληρώστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας και το Continue ή το Click Here για να προχωρήσετε κατευθείαν στη συμπλήρωση των στοιχείων πληρωμής.

4) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας από την εταιρία courier. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή έχει επιπλέον κόστος 3€.

5) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας από το κατάστημά μας:

Πληρώστε με την παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας.

Αποκλειστικά και μόνο κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης

Τηλ επικοινωνίας: 2310-430591

Ωράριο λειτουργίας του καταστήματος:

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή από  τις 10:30π.μ -14:30μ.μ

Η διεύθυνση του καταστήματος είναι:

Εθνικής Αντιστάσεως 52, 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό