Joint Energy Max

35,00 €
με ΦΠΑ

(Γλυκοζαμίνη, Χονδροϊτίνη, Ασβέστιο και Βιταμίνες D3, E, K2)

Το Joint Energy Max είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής γεμάτο με μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ιδανικά για τη διατήρηση υγειών αρθρώσεων.
Συνιστώμενη δόση δύο κάψουλες την ημέρα

Ποσότητα
Wishlist

 

Πολιτική Προστασίας

 

Πολιτική Αποστολής

 

Πολιτική Πληρωμών

Το Joint Energy Max συνδυάζει γλυκοζαμίνη με χονδροϊτίνη μαζί με κιτρικό ασβέστιο και μαγνήσιο και τις βασικές Βιταμίνες Ε,D3,K2.
Βιταμίνες και μέταλλα
-Το κιτρικό ασβέστιο είναι αναγκαίο δομικό υλικό για να χτίσουμε δυνατά και πυκνότερα οστά όταν είμαστε νέοι, αλλά και να διατηρήσουμε τα οστά μας στην  καλύτερη δυνατή κατάσταση καθώς τα χρόνια περνούν.
-Η βιταμίνη Ε με αντιοξειδωτικές ιδιότητες συμβάλλει στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες
-Η βιταμίνη D3 βοηθάει στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.
-Η βιταμίνη Κ2 είναι απαραίτητη για τη σωστή διαμόρφωση των οστών και την πήξη του αίματος.
-Το μαγνήσιο συμβάλλει στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών, την λειτουργία των μυών και στη διατήρηση των φυσιολογικών οστών.
-Η Γλυκοζαμίνη και η Χονδροϊτίνη είναι ουσίες που απαντώνται φυσικά στο σώμα και είναι απαραίτητες για γερές αρθρώσεις. Χρησιμοποιούνται από τον οργανισμό για την προστασία και την επιδιόρθωση του χόνδρου στις αρθρώσεις.
Το Joint Energy Max είναι ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής γεμάτο με μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά ιδανικά για τη διατήρηση ενός υγιούς και ενεργού τρόπου ζωής.
Συνιστώμενη δόση δύο κάψουλες την ημέρα
Προτείνετε μαζί με το φαγητό.

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό