✔ 300mg Υαλουρονικό Οξύ ανά κάψουλα
✔ Μέγιστη απόδοση λόγω της μοναδικής φόρμουλας

Το υψηλό μοριακό βάρος του Υαλουρονικού Οξέος εξασφαλίζει ανώτερη απορρόφηση σε σύγκριση με το μικρό μόριο που περιέχεται σε άλλα προϊόντα. Το μικρό μόριο του υαλουρονικού οξέος είναι πολύ πιο εύκολο να καταστραφεί από το γαστρικό υγρό, έτσι μια πολύ μικρή ποσότητα θα φτάσει πραγματικά στον οργανισμό.
Το Hyalomax είναι το προϊόν με την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος σε μία μόνο κάψουλα.
Το HYALOMAX είναι ένα καινοτόμο προϊόν με έντονα αποτελέσματα στην εξάλειψη του πόνου στις αρθρώσεις, στη βελτίωση της φλεγμονής και στη διατήρηση της υγείας των αρθρώσεων. Εξαιρετικά χρήσιμο σε περιπτώσεις μηχανικής υπερφόρτωσης των αρθρώσεων (που απαιτούν σωματική δραστηριότητα ή υπέρβαρα άτομα).

Σε ποιους απευθύνεται:

✔ Ηλικιωμένοι
✔ Δραστήριοι άνθρωποι
✔ Αθλητές
✔ Άτομα που υπερφορτώνουν συνεχώς τις αρθρώσεις ή/και τους συνδέσμους και τους τένοντες στις καθημερινές τους δραστηριότητες
✔ Υπέρβαρα άτομα (κίνδυνος υποβάθμισης των αρθρώσεων λόγω πίεσης)
✔ Άτομα που κληρονομούν κληρονομικές παθήσεις των αρθρώσεων.


Το Hyalomax θρέφει τις αρθρώσεις και λειτουργεί τόσο για τη μείωση της ενόχλησης των αρθρώσεων όσο και για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της ευκαμψίας των αρθρώσεων.
Προϊόν που διαθέτει πιστοποίηση GMP και EFSA («Καλές πρακτικές παραγωγής» που διασφαλίζουν την ανώτερη ποιότητα του προϊόντος και «Ποιότητα συστατικών» που διασφαλίζει την αποτελεσματικότητα και την προέλευση των δραστικών συστατικών).

Συμπλήρωμα διατροφής
Κάψουλες παρατεταμένης αποδέσμευσης.

Διατροφικές πληροφορίες:

Ενεργά συστατικάΠοσότητα/ 1 κάψουλα% VNR**
Υαλουρονικό νάτριο300 mg*
Εκχύλισμα Boswellia serrata100 mg*
Βιταμίνη D3400 IU (10 mcg)*** Διατροφικές τιμές αναφοράς που υπολογίστηκαν σύμφωνα με τον Κανονισμό (ΕΕ) 1169/2011
* Δεν έχουν καθοριστεί VNR

Χρήση

1 κάψουλα την ημέρα με ένα ποτήρι νερό ή όπως συνιστάται από τον ειδικό

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Το προϊόν είναι συμπλήρωμα διατροφής και δεν πρέπει να αντικαθιστά μια ποικίλη και ισορροπημένη διατροφή και έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη δόση για καθημερινή κατανάλωση. Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν μικρά παιδιά. Να καταναλωθεί κατά προτίμηση μέχρι το τέλος της ημερομηνίας που αναγράφεται στη συσκευασία. Το προϊόν δεν περιέχει δυνητικά αλλεργιογόνες ουσίες

Καθαρό βάρος: 15,6 g
Συνθήκες αποθήκευσης: Φυλάσσεται σε θερμοκρασίες κάτω των 25°C. Προστασία από το φως και την υγρασία

Υαλουρονικό νάτριο (γνωστό και ως υαλουρονικό οξύ) – 300 mg
✔ Το υαλουρονικό οξύ είναι συστατικό του συνδετικού ιστού που έχει τον ρόλο απορρόφησης και λίπανσης. Το υαλουρονικό οξύ βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένων πολλών από τις θέσεις που επηρεάζονται από ορισμένες από τις κληρονομικές ασθένειες του συνδετικού ιστού (αρθρώσεις, καρδιακές βαλβίδες, μάτια), με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις να επιτυγχάνονται σε συνδετικούς ιστούς όπως το δέρμα και ο χόνδρος.

✔ Δρα ως ουσία που γεμίζει τον χώρο μεταξύ των κυττάρων. Ο ρόλος του είναι να διατηρεί τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της νεαρής και υγιούς επιδερμίδας: ελαστικότητα και τονικότητα. Είναι μια βιολογική ενυδατική κρέμα για το δέρμα, που προσελκύει και συγκρατεί περίπου το 70% του νερού στην κυτταρική του δομή, διασφαλίζοντας την ομαλότητά του και βελτιώνοντας την ενυδάτωση του

✔ Το υαλουρονικό οξύ παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη σύνθεση του κολλαγόνου, της πιο κοινής πρωτεΐνης στο σώμα. Το κολλαγόνο υποστηρίζει τους τένοντες, το δέρμα και τους χόνδρους και η βέλτιστη ποσότητα κολλαγόνου στις αναφερόμενες δομές διατηρεί τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά τουςBoswellia Seratta (Indian Tamaia) - 100 mg
✔ Το Boswellia είναι ένα δέντρο που βρίσκεται στην Ινδική Υποήπειρο και την Αραβική Χερσόνησο. Είναι επίσης γνωστό ως το ινδικό λιβάνι

✔ Το Boswellia χρησιμοποιείται συχνά στην ιατρική της Αγιουρβέδα, έχει πολύ ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση, χρησιμοποιείται συχνά ως φυσικό ηρεμιστικό και μπορεί να αποτρέψει την υποβάθμιση του χόνδρου.

✔ Το Boswellia μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της 5-λιποξυγενάσης, παίζοντας έτσι θετικό ρόλο σε διάφορες φλεγμονώδεις ασθένειες που εκδηλώνονται με την παραγωγή λευκοκυττάρων, λευκών αιμοσφαιρίων που ευθύνονται για την παραγωγή φλεγμονής.

✔ Υποστηρίζει την υγεία των αρθρώσεων, των συνδέσμων, των οστών και των μυών, αντιφλεγμονώδες και αναλγητικό.


Βιταμίνη D3 - 400 IU

Η βιταμίνη D3 (χοληκαλσιφερόλη) ανήκει στην ομάδα των λιποδιαλυτών βιταμινών και είναι απαραίτητη για την υγεία. Σε αντίθεση με τις άλλες βιταμίνες, αυτή μπορεί να παραχθεί από τον οργανισμό, υπό τη δράση των υπεριωδών ακτίνων. Έχει τον ρόλο της ρύθμισης του μεταβολισμού και της απορρόφησης του ασβεστίου, όντας απαραίτητο για γερά δόντια και οστά. Μειώνει τη φλεγμονή και επηρεάζει τη δράση πολλών γονιδίων που ρυθμίζουν τον πολλαπλασιασμό, τη διαφοροποίηση και την απόπτωση των κυττάρων, έχοντας έτσι και αντικαρκινικό ρόλο.
Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθά στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης και των επιπέδων ινσουλίνης και είναι χρήσιμο στον υποπαραθυρεοειδισμό και στον ψευδουποπαραθυρεοειδισμό.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό