Πόνος;
Το κρύο gel Polar Frost είναι η καλύτερη λύση για γρήγορη και αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο. Τα κρύα τζελ μας έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν άμεση ανακούφιση, ειδικά στη θεραπεία της βλάβης των μαλακών ιστών, των τραυματισμών από στρες, της μυϊκής έντασης, της φλεγμονής και άλλων καταστάσεων πόνου

Γιατί Polar Frost;
Το κρύο gel Polar Frost φέρνει άμεση ανακούφιση σε διάφορες καταστάσεις πόνου και μειώνει γρήγορα το πρήξιμο.

Λειτουργικό και υψηλής ποιότητας
Το Polar Frost κατασκευάζεται στη Φινλανδία από προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη λειτουργικότητα του προϊόντος μας.

Μην αφήσεις τον πόνο να σε κυριαρχήσει
Μην αφήνετε τον πόνο να περιορίζει πια τη ζωή σας, χρησιμοποιήστε το δοκιμασμένο κρύο τζελ μας και απολαύστε τη ζωή σας!

Polar Frost- κρύο gel, σε πολλές συσκευασίες διαφορετικών μεγεθών!

Ξεχάστε τον πόνο!
Το Polar Frost cold gel είναι ένα φυσικό αναλγητικό που προσφέρει μια γρήγορη και αποτελεσματική λύση σε διάφορες καταστάσεις πόνου. Το τζελ μας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανακουφίζει από τον πόνο και να βοηθά το σώμα να ανακάμψει γρήγορα από διάφορους τραυματισμούς μαλακών ιστών, πόνους που προκαλούνται από το στρες, μυϊκή ένταση, φλεγμονή και δυσκαμψία. Επιπλέον, η Aloe Vera που προσθέτουμε έχει αντιφλεγμονώδη δράση και επίσης διασφαλίζει ότι το δέρμα παραμένει υγρό σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας.

Πώς λειτουργεί το Polar Frost;

Το κρύο gel Polar Frost μειώνει γρήγορα τη θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματός σας κατά περίπου 5-6 βαθμούς C για 2-4 ώρες. Η μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος δημιουργεί τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα στους υποδοχείς του πόνου, χάρη στο οποίο ανακουφίζονται αποτελεσματικά διάφοροι πόνοι και καταστάσεις πόνου. Περισσότερες πληροφορίες, Συχνές Ερωτήσεις…

Για ποιες καταστάσεις;

Το εξ ολοκλήρου Φινλανδικό προϊόν είναι σχεδιασμένο από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, ειδικά για τη θεραπεία και την ανακούφιση από τον πόνο από βλάβη των μαλακών ιστών, τραυματισμούς από στρες, μυϊκή ένταση, φλεγμονές, ρευματικές και άλλες καταστάσεις πόνου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε;
Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα τζελ στην περιοχή που θα θεραπεύσετε περίπου κάθε 3 ώρες και επαναλάβετε αυτό για 3-5 ημέρες ή μέχρι να φύγει ο πόνος. Το κρύο gel Polar Frost απορροφάται στην υπό θεραπεία περιοχή αμέσως μετά την εφαρμογή!

Συχνές ερωτήσεις για την αθλήτρια PT Jenny Pacey. Πηγή: περιοδικό PT, Elizabeth Hughes.
Ε: Ποια μέτρα παίζουν σημαντικό ρόλο πριν και μετά την αθλητική απόδοση για την αποφυγή μυϊκής βλάβης;
Α: Πριν από τις αθλητικές επιδόσεις, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ενυδατωθεί σωστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε κοιμηθεί περίπου 8 ώρες το βράδυ πριν από μια σκληρή παράσταση (η έλλειψη ύπνου αυξάνει τον κίνδυνο τραυματισμού) και ότι έχετε φάει ένα ελαφρύ γεύμα πριν από την παράσταση, ώστε το ενεργειακό ισοζύγιο να είναι σε τάξη. Φροντίστε να ζεσταθείτε και να τεντωθείτε αρκετά πριν την παράσταση, ώστε το σώμα να μπορεί να αντεπεξέλθει στην απόδοση. Μετά την αθλητική απόδοση, μπορείτε να μειώσετε τον κίνδυνο τραυματισμού κάνοντας διατάσεις. Θυμηθείτε επίσης να πίνετε αρκετά υγρά και να φάτε ένα σνακ πλούσιο σε υδατάνθρακες και πρωτεΐνες εντός 30 λεπτών από την παράσταση.
Ε: Τι πρέπει να κάνετε μέσα σε 10 λεπτά, 1 ώρα και μια ημέρα από τον τραυματισμό των μυών;
Α: Στα 10 λεπτά θυμηθείτε το ACE (Αξιολόγηση, Συμπίεση & Ανύψωση). Αξιολογήστε τον τραυματισμό, συμπιέστε την πληγείσα περιοχή και ανυψώστε το άκρο. Μετά από μια ώρα, θυμηθείτε το RICE (Rest, Ice, Compress & Elvate). Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση του σώματος. Μετά από αυτό, εφαρμόστε πάγο ή κρύο στην υπό θεραπεία περιοχή για να μειώσετε τη φλεγμονή. Μετά από αυτό, σηκώστε το άκρο και συμπιέστε την περιοχή εάν χρειάζεται. Μετά από μια μέρα, η θεραπεία εξαρτάται από τη σοβαρότητα της βλάβης και από το πού βρίσκεται. Ως γενικός κανόνας, έχω συμβουλεύσει ότι πρέπει να αποφεύγεται η έναρξη των διατάσεων πολύ νωρίς. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η έναρξη διατάσεων πρέπει να αποφεύγεται για 3-5 ημέρες μετά τον τραυματισμό.
Ε: Ποιες πιστεύετε ότι είναι οι καλύτερες θεραπείες για μυϊκό πόνο ή τραυματισμό;
Α: Η άμεση συμπίεση για να σταματήσει η αιμορραγία και η συνεχής κρυοθεραπεία είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιταχύνετε τη διαδικασία επούλωσης. Συνήθως, η χρήση πάγου είναι δύσκολη αν δεν είστε στο σπίτι, επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγοκύστη.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ Το κρύο τζελ έχει μεγαλύτερη επίδραση και είναι πιο εύκολο στη χρήση.
Ε: Είχατε ποτέ μυϊκό τραυματισμό και πώς επηρέασε το πρόγραμμα προπόνησής σας;
Απ.: Έχω αγωνιστεί σε διεθνές επίπεδο για πάνω από 10 χρόνια σε στίβο και στίβο, αλλά ευτυχώς είχα σχετικά λίγους τραυματισμούς. Προτιμώ να προπονούμαι έξυπνα παρά σκληρά, να φροντίζω να κοιμάμαι αρκετά και να ακούω το σώμα μου. Ο χειρότερος τραυματισμός μου ήταν στο άλμα εις μήκος όταν τράβηξα έναν γλουτιαίο. Χρειαζόταν ψυχρή θεραπεία και ξεκούραση.
Ε: Ποια πράγματα είναι καλό να κάνουμε ώστε να είναι δυνατή η μετάβαση στην προπόνηση μετά από έναν αθλητικό τραυματισμό;
Α: Εξαρτάται από τον τραυματισμό. Θα συνιστούσα στην αρχή να αρχίσετε να αναπτύσσετε κινητικότητα, ευελιξία, δύναμη και ευκινησία. Ένα πρόγραμμα ειδικά για το άθλημα μπορεί να είναι χρήσιμο. Για παράδειγμα, ένας δρομέας μπορεί να αρχίσει να κάνει ασκήσεις σε ένα μίνι τραμπολίνο, ώστε η καταπόνηση να μην είναι τόσο μεγάλη. Το τακτικό μασάζ είναι ένας απλός αλλά αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τον ουλώδη ιστό και μπορεί επίσης να βοηθήσει πολύ. Συμπεριλάβετε επίσης ασκήσεις αποκατάστασης στο πρόγραμμα άσκησής σας για να αυξήσετε την κινητικότητα, τη δύναμη και την ευλυγισία σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Για παράδειγμα, ένας παίκτης του τένις μπορεί να αυξήσει τη δύναμη στον ώμο με ασκήσεις περιστροφικού πετάλου χρησιμοποιώντας λάστιχα αντίστασης.
Ε: Ποιες είναι οι 3 πιο σημαντικές συμβουλές σας για άτομα που θέλουν να αποκτήσουν καλή φόρμα και να ξεκινήσουν αθλήματα/προπόνηση;
A1: Ξεκινήστε την άσκηση με ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, γιατί η υγεία σας συνοδεύεται από το υπόλοιπο της ζωής σας, οπότε θεωρήστε την άσκηση ως μέτρο συντήρησης. Δοκιμάστε να αλλάξετε τον στόχο σας από το να ρίξετε έναν αριθμό φορέματος σε κάποιον που δεν χάνει κάποιο άθλημα ή προπόνηση. Για το άτομο που δεν παραλείπει να τρέχει λόγω της βροχής και το άτομο που σηκώνεται πάντα από το κρεβάτι για να ασκηθεί.
A2: Τα αποτελέσματα προέρχονται από συνεπή και ποικίλη προπόνηση. Μην σκέφτεστε την προπόνηση ως κάτι που κάνετε μόνο όταν σας βολεύει, αλλά φτιάξτε τον εαυτό σας ένα κανονικό εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Όταν έχεις ένα σταθερό πρόγραμμα, είναι πιο εύκολο για σένα να πιάνεις τον εαυτό σου στο λαιμό πιο εύκολα. Ωστόσο, μην αφήσετε το πρόγραμμα να σκοτώσει τα κίνητρά σας για τον αθλητισμό.
Α3: Καλές ασκήσεις = καλά αποτελέσματα. Υπάρχει ένας απλός κανόνας για μια καλή άσκηση, όσο περισσότερο η άσκηση σε κάνει να κινείσαι, τόσο μεγαλύτερα είναι τα οφέλη. Οι ασκήσεις που αναγκάζουν το σώμα σας να κινείται περισσότερο (και πιο γρήγορα) είναι συχνά οι καλύτερες για την καύση θερμίδων και την οικοδόμηση μυών. Ξεκινήστε με αυτές τις κινήσεις και όταν αρχίσετε να βλέπετε αποτελέσματα, συμπεριλάβετε στο πρόγραμμα προπόνησής σας ασκήσεις ολικού σώματος, π.χ. squats, deadlifts, σπριντ, πάγκο, παράλληλες έλξεις, push-ups, chin-ups, πυγμαχία, κολύμπι, αναρρίχηση τοίχου.
Ε: Πώς ξέρετε ότι ασκείστε πάρα πολύ και το σώμα σας αρχίζει να υπερβάλλει;
Α: Το πιο ξεκάθαρο σημάδι υπερέντασης είναι μια συνεχής κατάσταση κόπωσης, παρά ένα αίσθημα ενέργειας. Παρατηρείτε ότι δεν μπορείτε να κοιμηθείτε το βράδυ και νιώθετε συνεχή πόνο ή πόνους στους μύες και τις αρθρώσεις σας. Το να είσαι άρρωστος όλη την ώρα είναι σημάδι ότι το ανοσοποιητικό σου σύστημα έχει υποστεί βλάβη από την κούραση, επομένως μπορεί επίσης να είναι σημάδι υπερβολικής εργασίας.
Ε: Ποιες είναι οι τρεις μεγαλύτερες ανησυχίες που έχουν οι γυναίκες πελάτισσές σας σχετικά με την προπόνηση και πώς θα τις συμβουλεύατε για αυτές;
A1: Σταματήστε να κοιτάτε τη ζυγαριά όλη την ώρα. Οι γυναίκες συχνά δίνουν υπερβολική προσοχή στο βάρος, αντί να μετρούν την επιτυχία με το ποσοστό λίπους ή το μέγεθος. Ένα κιλό μυών καίει 73 θερμίδες/ημέρα λίπους. Η αύξηση της μυϊκής μάζας μπορεί να αυξήσει το βάρος σας, αλλά ταυτόχρονα επιταχύνει τον μεταβολισμό σας και σας κάνει να φαίνεστε πιο αδύνατοι και σε φόρμα.
Α2: DOMS (καθυστερημένη έναρξη μυϊκού πόνου). Όταν οι γυναίκες αρχίζουν να γυμνάζονται, πολλές παραπονιούνται για πόνους και πόνους μετά την προπόνηση, ειδικά όταν φορούν ψηλά τακούνια ή ανεβαίνουν σκάλες. Αυτό είναι απλώς ένα σημάδι ότι το σώμα σας προσαρμόζεται και αλλάζει όταν οι μυϊκοί ιστοί ερεθίζονται από την προπόνηση.
Α3: Προπόνηση με βάρη. Πολλές γυναίκες δεν χρησιμοποιούν βάρη επειδή φοβούνται μήπως αποκτήσουν υπερβολική μυϊκή μάζα. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν αρκετή φυσική τεστοστερόνη για να αναπτύξουν πάρα πολλούς μυς. Ξεχάστε λοιπόν τον φόβο των βαρών. Τα οφέλη της προπόνησης με αντιστάσεις περιλαμβάνουν π.χ. αυξημένη καύση θερμίδων σε 48 ώρες, στέρεο σώμα, γρήγορα αποτελέσματα και αυξημένη αυξητική ορμόνη, η οποία είναι απαραίτητη για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης και της καύσης λίπους.
Καλή προπόνηση σε όλους και θυμηθείτε να έχετε μαζί σας το Polar Frost για κάθε ενδεχόμενο, μειώνει το πρήξιμο και επιταχύνει την ανάρρωση!

Ανακούφιση από τον πόνο
Ο πόνος μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Αλλά όποιος και αν είναι ο λόγος, το σώμα σας προσπαθεί να σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Χρησιμοποιώντας το κρύο τζελ Polar Frost, μπορείτε να ανακουφιστείτε από τον πόνο και να βοηθήσετε το σώμα να επανέλθει στο φυσιολογικό.

Θεραπεία με ζεστό και κρύο
Με την κατάσταση του πόνου, το σώμα σας προσπαθεί να σας πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μόλις μάθετε την αιτία του πόνου, το σήμα πόνου δεν είναι πλέον σχετικό και είναι άσκοπο να υποφέρετε. Μετά από αυτό, είναι δυνατό να ανακουφιστείτε από αυτό το δυσάρεστο συναίσθημα με τα σωστά μέτρα θεραπείας. Η κατανόηση των διαφορών μεταξύ της κρύας και της ζεστής θεραπείας είναι πραγματικά σημαντική για να είναι επιτυχής η θεραπεία.

Διαβάστε περισσότερα για τη θερμική επεξεργασία...

Φροντίδα
Η θεραπεία με θερμότητα και κρύο είναι κοινές και οι καλύτεροι, φυσικοί τρόποι για τη θεραπεία διαφόρων τραυματισμών μαλακών ιστών, τραυματισμών καταπόνησης, μυϊκής έντασης και άλλων καταστάσεων πόνου. Η σωστή και αρκετά γρήγορη χρήση της θεραπείας με ζεστό και κρύο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακουφίσετε τον πόνο, να περιορίσετε τη σοβαρότητα του τραυματισμού και να επιταχύνετε την επούλωση. Συνήθως, ένας νέος τραυματισμός προκαλεί φλεγμονή και πιθανόν οίδημα, οπότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρύα θεραπεία για να αφαιρέσετε τη φλεγμονή και το πρήξιμο.

Λάβετε υπόψη
Καλό είναι να χρησιμοποιείτε θερμότητα σε καταστάσεις όπου το σώμα προετοιμάζεται να κινηθεί, για να ανακουφίσετε τον μη ξαφνικό πόνο ή σε χρόνιους τραυματισμούς. Η θερμική θεραπεία αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος στην υπό θεραπεία περιοχή και προάγει τη φυσική επούλωση του σώματος. Η θερμική θεραπεία δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε πρησμένους ή φλεγμονώδεις ιστούς, καθώς μπορεί να επιταχύνει την εξάπλωση της φλεγμονής.


Διαβάστε περισσότερα για τη θεραπεία του κρυολογήματος...

Cold gel Polar Frost ως αναλγητικό
Η θεραπεία του κρυολογήματος παραδοσιακά πραγματοποιείται με πάγο ή κρύα επιθέματα, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, η θεραπεία με παραδοσιακές μεθόδους μπορεί να προκαλέσει πρόσθετα συμπτώματα και παθήσεις. Εάν η περιοχή που πρόκειται να θεραπευθεί εκτεθεί σε πολύ κρύα θεραπεία για μεγάλο χρονικό διάστημα, το δέρμα που πρόκειται να θεραπευθεί μπορεί να υποστεί βλάβη. Το κρύο gel Polar Frost στην κρύα θεραπεία προσφέρει έναν ασφαλή τρόπο για να μειώσετε τη θερμοκρασία του δέρματος ακριβώς στη σωστή ποσότητα, ώστε η κρύα θεραπεία να διαρκεί αρκετά. Επιπλέον, η Aloe Vera στο κρύο τζελ μας διασφαλίζει ότι το δέρμα σας δεν υποφέρει άσκοπα κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Το κρύο gel Polar Frost ανακουφίζει από πόνους από διάφορους τραυματισμούς μαλακών ιστών, τραυματισμούς καταπόνησης, μυϊκή ένταση και καταστάσεις πόνου που εμφανίζονται ξαφνικά ή μετά από άθληση. Όταν το σώμα είναι κατεστραμμένο, τα πρώτα λεπτά είναι πραγματικά σημαντικά. Η κρύα θεραπεία πρέπει να ξεκινά αμέσως όταν εμφανιστεί ο πόνος. Διαβάστε περισσότερα…

Θεραπεία με κρύο στις φλεγμονές
Όταν έχουμε έναν τραυματισμό ξαφνικά, ο ιστός που έχει υποστεί βλάβη γίνεται φλεγμονή. Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο, πρήξιμο και ερυθρότητα. Το πρήξιμο είναι φυσικό επακόλουθο και η ερυθρότητα είναι σημάδι φλεγμονής ιστού. Η θεραπεία με κρύο επιβραδύνει το πρήξιμο και μειώνει αμέσως τον πόνο.

Το κρύο gel Polar Frost μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις ακόλουθες περιπτώσεις

  • Για πόνους στον αυχένα και την πλάτη
  • Μυαλγία και αρθρίτιδα
  • Διαστρέμματα και στελέχη
  • Φλεγμονές που προκαλούν πόνο
  • Καρπός και αγκώνας του παίκτη γκολφ
  • Τένις αγκώνα
  • Τενοντίτιδα
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε υπερήχους και ηλεκτρικές θεραπείες

Χρησιμοποιώ το Polar Frost gel για πάνω από 20 χρόνια για αρθρίτιδα στα χέρια και στο δεξί γόνατο (δεν έχει μείνει χόνδρος στο γόνατο). Αυτές είναι χρόνιες παθήσεις που δεν μπορούν να θεραπευτούν. Παρόλα αυτά, δεν θέλω να παίρνω παυσίπονα και χρησιμοποιώ το Polar Frost σχεδόν σε καθημερινή βάση, κάτι που μου έδωσε και μου δίνει ακόμα την ανακούφιση για να απολαμβάνω κάθε μέρα. Το Polar Frost είναι το καλύτερο τζελ ανακούφισης από τον πόνο που υπάρχει χωρίς αμφιβολία!
Kevin από την Αγγλία

Πωλείται πλέον το Polar Frost στην Ιρλανδία; Έχω τραυματισμούς ως αποτέλεσμα τροχαίου και το Polar Frost είναι το μόνο τζελ πόνου στην αγορά που έχω δοκιμάσει και μου κάνει. Έχει κάνει πραγματικά τη ζωή μου πιο εύκολη.
Caroline από την Ιρλανδία

Δοκίμασα όλα αυτά τα κρύα τζελ και δεν υπήρχε κανένα που μου έλυνε τον πόνο. Ήταν ωραίο που μου στείλατε το Polar Heat να δοκιμάσω, αυτό λειτούργησε καλύτερα σε μένα.
Gerbrand από τη Γερμανία

Σας ευχαριστώ πολύ που μου στείλατε το Polar Frost μαζί με τα δωρεάν δείγματα. Είναι το καλύτερο αναλγητικό τζελ που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ!»
Ένας πιστός πελάτης από το Μίσιγκαν

Το Polar Frost είναι πραγματικά υπέροχο, το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη και στο άλογό μου! Μου αρέσει που είναι φυσικό και δεν έχει δοκιμαστεί σε ζώα.
Χαιρετισμούς από την Ιρλανδία

Το Polar Frost σας με βοήθησε πολύ αυτό το καλοκαίρι. Το χέρι μου έσπασε σε ένα φρικτό ατύχημα και όταν αφαιρέθηκε ο γύψος ήταν απίστευτα επώδυνο. Χάρη στο Polar Frost αντιμετωπίστηκε ο πόνος και μειώθηκε το πρήξιμο και έτσι μπόρεσα να κάνω τη φυσική κατάσταση. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Ρεβέκκα από την Αγγλία

Δεν το πίστευα, αυτό το τζελ με έκανε πολύ καλύτερα. Μπορώ να κάνω περισσότερα από ποτέ και χωρίς πόνο! Άκουσα ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σε άλογα. Θα αγοράσω ένα μεγάλο μπουκάλι την επόμενη φορά από αυτό το καταπληκτικό προϊόν και για τους δυο μας!
Erik από τη Σουηδία


Έλαβα το πακέτο και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ γενναιόδωρη ποσότητα Polar Frost που μου στείλατε. Τα Χριστούγεννα ήμουν σαν παιδί! Έχετε ένα καταπληκτικό προϊόν και καταπληκτική εξυπηρέτηση πελατών. Έχω πει σε τόσους πολλούς ανθρώπους και αυτό θα συνεχίσω να το κάνω. Έχει βελτιώσει την ποιότητα της ζωής μου, καθώς ξέρω μόλις το χρειαστώ ότι θα λειτουργήσει.
Clancy από την Ιρλανδία


Έχω βιώσει πόνους στον αυχένα και την πλάτη μου γιατί είμαι σε συνεχή ορθοστασία σε όλη μου την καριέρα. Από τη χρήση του Polar Frost η ποιότητα της ζωής μου έχει βελτιωθεί. Ευχαριστούμε που φτιάξατε ένα τόσο υπέροχο προϊόν.
Will από το Αρκάνσας

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με το κρύο τζελ Polar Frost

Το κρύο gel Polar Frost είναι ειδικά σχεδιασμένο για να ανακουφίζει τον πόνο και να βοηθά στην ανάρρωση στις ακόλουθες περιπτώσεις:
– Τραυματισμοί μαλακών ιστών, διαστρέμματα, καταπονήσεις, μώλωπες
– Κατάγματα
αρθρώσεων, φθορά – Διάφοροι τύποι πόνου στην πλάτη, ισχιαλγία, βέλος μάγισσας
– Μύες ένταση και διαστρέμματα, π.χ. προβλήματα στον αυχένα και τους ώμους
– Διάφοροι τραυματισμοί από στρες, αγκώνα του τένις
– Λοιμώξεις του τενοντικού
περιβλήματος – Ρευματοειδής πόνοι
στις αρθρώσεις – Πρήξιμο και πόνος στα άκρα
– Κνησμός, ερυθρότητα και πρήξιμο που προκαλούνται από τσιμπήματα εντόμων
– Καταστάσεις μυϊκής τάσης και «διαστρέμματα»
– Μυϊκή αποκατάσταση από την άσκηση
– Οίδημα που προκαλείται από πτήση ή άλλο ταξίδι

Εφαρμόστε ένα ορατό στρώμα κρύου τζελ στην περιοχή που θα θεραπεύσετε. Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση μετά από περίπου 5 λεπτά και επαναλάβετε αυτό κάθε τρεις ώρες για 3-5 ημέρες ή μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος/πόνος/η κατάσταση του στρες. Εάν δεν υπάρχουν αλλαγές στον πόνο και τον πόνο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επικοινωνήστε με το γιατρό σας.
Το κρύο gel Polar Frost μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος στην περιοχή εφαρμογής κατά περίπου 5-6 βαθμούς C και αυτό το αποτέλεσμα διαρκεί για 2-4 ώρες. Η μείωση της θερμοκρασίας του δέρματος δημιουργεί τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα στους υποδοχείς του πόνου, χάρη στο οποίο ανακουφίζονται αποτελεσματικά διάφοροι πόνοι και καταστάσεις πόνου. Επιπλέον, η κυκλοφορία του αίματος στην υπό θεραπεία περιοχή αυξάνεται, χάρη στην οποία οι μύες ανακάμπτουν γρηγορότερα από διάφορες καταστάσεις στρες και οι μηχανισμοί θεραπείας του ίδιου του σώματος γίνονται πιο αποτελεσματικοί. Αν και η θερμοκρασία της επιφάνειας του δέρματος πέφτει, δεν υπάρχει κίνδυνος κρυοπαγήματος.
Το κρύο gel Polar Frost περιέχει Aloe Vera, η οποία διατηρεί το δέρμα απαλό και υγρό σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας και έχει επίσης αντιφλεγμονώδη δράση.
Το κρύο gel Polar Frost έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η επίδραση του κρύου gel να αρχίζει να γίνεται αισθητή αμέσως μετά την εφαρμογή. Το κρύο τζελ μειώνει τον πόνο και τους πόνους αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Για να είναι η βέλτιστη η θεραπευτική κρύα θεραπεία, το κρύο τζελ θα πρέπει να χρησιμοποιείται τακτικά στην υπό θεραπεία περιοχή μέχρι να ανακουφιστεί ο πόνος, ο πόνος ή η καταπόνηση.
Το κρύο gel Polar Frost πωλείται σε όλο τον κόσμο, καθώς και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε έναν αντιπρόσωπο κοντά σας, επικοινωνήστε μαζί μας και θα βρούμε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο για εσάς.
Το Polar Frost cold gel είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και φυσικές πρώτες ύλες: Μενθόλη, νερό, αλκοόλ, Eucalyptus Globulus, carbomer, Aloe Barbadensis, προπυλενογλυκόλη, τριαιθανολαμίνη, πυρίτιο, Cl 42090. Οι πρώτες ύλες επιλέγονται προσεκτικά ώστε να μπορεί να εγγυηθεί την ποιότητα και την ασφάλεια του προϊόντος μας. Επομένως, το κρύο τζελ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.
Εφαρμόστε ένα ορατό στρώμα κρύου τζελ στην περιοχή που θα θεραπεύσετε. Εφαρμόστε μια δεύτερη στρώση μετά από περίπου 5 λεπτά και επαναλάβετε αυτό κάθε τρεις ώρες για 3-5 ημέρες ή μέχρι να υποχωρήσει ο πόνος, ο πόνος ή η κατάσταση του στρες. Μην χρησιμοποιείτε το τζελ σε ανοιχτές πληγές ή σε σπασμένο δέρμα. Αποφύγετε να εισέλθει το κρύο τζελ στα μάτια και τους βλεννογόνους. Κρατήστε το προϊόν μακριά από παιδιά.
Το Polar Frost cold gel διατίθεται σε πολλές διαφορετικές συσκευασίες:
– σακούλα 5 g
– roll-on 75 ml
– σωληνάριο 150 & 20 ml
– φιάλη αντλίας 500 ml
– σπρέι 220 ml

Όχι. Το κρύο gel Polar Frost δεν περιέχει φάρμακευτικές ουσίες και μπορείτε να αγοράσετε το προϊόν από το πλησιέστερο φαρμακείο ή το ηλεκτρονικό μας κατάστημα χωρίς ιατρική συνταγή.

Ναι. Το Polar Frost cold gel είναι ένα προϊόν που προτείνουν γιατροί, χειροπράκτες, φυσιοθεραπευτές κ.λπ.

Ναι. Μπορείτε να διαβάσετε τη μελέτη στην ιστοσελίδα μας.

Το κρύο gel Polar Frost διαρκεί 3 χρόνια. Μια πιο ακριβής ημερομηνία λήξης του προϊόντος μπορείτε να βρείτε στο προϊόν.

Προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο το δυνατόν πιο ασφαλές για τους χρήστες μας, αλλά κάθε τύπος δέρματος είναι διαφορετικός. Διαβάστε προσεκτικά τα συστατικά πριν τη χρήση και εάν η χρήση προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, εφαρμόστε ενυδατική κρέμα στην περιοχή.

Ναι, στις περισσότερες περιπτώσεις. Εάν έχετε αμφιβολίες, επικοινωνήστε με το γιατρό σας.

Όχι. Θα πρέπει να αποφύγετε την επίδεση της περιοχής που έχει υποβληθεί σε θεραπεία και την ταυτόχρονη εφαρμογή κρύου τζελ.

Το κρύο τζελ δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε ανοιχτές πληγές ή σε σπασμένο δέρμα. Αποφύγετε επίσης να βάλετε το κρύο τζελ στα μάτια και τους βλεννογόνους. Εάν συμβεί αυτό, ξεπλύνετε το τζελ με άφθονο χλιαρό νερό. Εάν η υπό θεραπεία περιοχή εξακολουθεί να είναι ερεθισμένη, επικοινωνήστε με το γιατρό σας και πάρτε μαζί σας το κρύο τζελ.

Όχι. Το Polar Frost cold gel είναι ένα παρασκεύασμα χωρίς φάρμακα που παρασκευάζεται από φυσικές ουσίες.

Ναι. Το κρύο gel Polar Frost μειώνει αποτελεσματικά τον ερεθισμό που προκαλείται από τα τσιμπήματα των κουνουπιών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό