PHYSICOOL Επιγονατίδα one size για κρυοθεραπεία

30,00 €
με ΦΠΑ
  • Η επιγονατίδα Physicool χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του πόνου και του οιδήματος μετά από χειρουργική επέμβαση και αθλητικούς τραυματισμούς.
  • Δεν απαιτεί ψύξη και είναι έτοιμο να κρυώσει κατευθείαν από τη συσκευασία.
  • One size
  • ΝΕΟ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟ ΠΡΟΙΟΝ
Ποσότητα
Wishlist

 

Πολιτική Προστασίας

 

Πολιτική Αποστολής

 

Πολιτική Πληρωμών

Η ΝΕΑ επιγονατίδα PHYSICOOL για κρυοθεραπέια έχει σχεδιαστεί ειδικά για μετά από χειρουργικές επεμβάσεις  και στη θεραπεία τραυματισμών στο γόνατο. Παρέχει άμεση ψύξη και ταχεία μείωση της φλεγμονής και του πόνου. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να την τραβήξετε στο γόνατό σας και θα λάβετε αμέσως συμπίεση, στήριξη και ψύξη. Αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε το πρήξιμο και τον πόνο γύρω από το γόνατο, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε τη μέρα σας και βοηθώντας στην επιτάχυνση της ανάρρωσης.

 

Η επιγονατίδα PHYSICOOL εφαρμόζει τέλεια γύρω από το γόνατο, παρέχοντας στήριξη και σταθερή επαφή 360 μοιρών για μέγιστη ψύξη. Δεν απαιτεί προηγούμενη ψύξη και μπορεί να αποθηκευτεί σε θερμοκρασία δωματίου, αλλά παρέχει άμεση ψύξη όταν εφαρμόζεται. Η επιγονατίδα θα παρέχει περίπου 2 ώρες ψύξης κατευθείαν από τη συσκευασία και μπορεί εύκολα να επαναεμποτιστεί χρησιμοποιώντας το ψυκτικό υγρό PHYSICOOL COOLANT RECHARGE, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να αντιμετωπίζετε έναν τραυματισμό μετά την αρχική εφαρμογή χωρίς να την αφαιρέσετε.

 

Το Physicool είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι έχει καλύτερη απόδοση από τον πάγο και χρησιμοποιείται στο NHS και από φυσιοθεραπευτές και επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Τα προϊόντα Physicool χρησιμοποιούν ένα μοναδικό μείγμα αλκοολών που εξατμίζονται γρήγορα για να απομακρύνουν τη θερμότητα από τις τραυματισμένες περιοχές. Όταν η επιγονατίδα εφαρμόζεται στο γόνατο, οι αλκοόλες θα αντιδράσουν στη θερμότητα του σώματος και θα εξατμιστούν. Αυτή η διαδικασία εξάτμισης αντλεί θερμότητα από τον τοπικό υποκείμενο ιστό. Ενώ ο εν τω βάθει ιστός ψύχεται, η ταυτόχρονη συμπίεση θα τροποποιήσει τη φλεγμονώδη απόκριση, συμβάλλοντας στην προώθηση της επούλωσης και της ανάρρωσης.

  • Μειώνει το πρήξιμο/φλεγμονή – Η τεχνολογία ψύξης του Physicool είναι κλινικά αποδεδειγμένη ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματική στη μείωση του οιδήματος και της φλεγμονής, συμβάλλοντας στη μείωση του χρόνου αποκατάστασης.
  • Παρατεταμένη ψύξη – Η επιγονατίδα Physicool παρέχει περίπου 2 με 3 ώρες ψύξη απευθείας από το πακέτο και μπορεί εύκολα να συμπληρωθεί ψεκάζοντας περισσότερο ψυκτικό ενώ η επιγονατίδα είναι στη θέση της.
  • Μείωση πόνου – Το Physicool μειώνει τη θερμοκρασία του δέρματος και του υποκείμενου ιστού, μουδιάζοντας τις νευρικές απολήξεις για να μειώσει τον πόνο.
  • Άμεση ψύξη – δεν χρειάζεται ψύξη – Οι ψυκτικές ιδιότητες του Physicool λειτουργούν ακαριαία, δίνοντας άμεση ανακούφιση απευθείας από το πακέτο.
  • Προωθεί την επούλωση – Το Physicool επιτρέπει στο αίμα να ρέει ελεύθερα γύρω από την τραυματισμένη περιοχή.
  • Ψύξη 360 μοιρών – Όταν εφαρμόζεται στο γόνατο, η επιγονατίδα παρέχει πλήρη κάλυψη και ολόπλευρη ψύξη.
  • Εύκολη εφαρμογή – Η επιγονατίδες PHYSICOOL είναι πολύ εύκολες στην εφαρμογή. Μπορούν να αποθηκευτούν οπουδήποτε και έχουν εύχρηστο, φορητό μέγεθος και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.
  • Επαναχρησιμοποιήσιμο – Είναι επαναχρησιμοποιούμενο και πλένεται.
  • Μέγεθος – ONE SIZE

PHY-055

Μπορεί επίσης να σας αρέσουν

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Εγγραφή Νέου Λογαριασμού

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό;
Σύνδεθείτε Ή Επαναφέρατε τον κωδικό